ALL-IN TARIEVEN

LEVERING IN HEEL NL

GEMAKKELIJK BESTELD

SNELLE LEVERING

  • ALL-IN TARIEVEN
  • LEVERING IN HEEL NL
  • GEMAKKELIJK BESTELD
  • SNELLE LEVERING

Winkelmand

kunstgras zorgt voor minder afvaldumpingen

26 aug 2019

Afvaldumpingen zijn problemen waar steeds meer gemeentes last van hebben. Bij afvaldumpingen denkt u misschien als eerst aan het dumpen van grote vaten drugsafval of hele bankstellen in het bos, maar ook op een kleinere schaal vormt het een probleem. Doordat steeds meer gemeentes afstappen van de bekende kilo's en overgaan op ondergrondse containers, ontstaan er nieuwe vormen van afvaldumpingen. Zo worden vaak bij deze ondergrondse containers zakken met afval achter gelaten. Wanneer de zak in de ondergrondse container gedeponeerd wordt kost dit namelijk geld. Het lijkt een vrij onschuldige vorm van het dumpen van afval, maar gemeentes zitten met de handen in het haar om dit probleem op te lossen.

Bekijk meer

Zo kunnen bedrijven geld verdienen met afval

17 jul 2019

We moeten tegenwoordig steeds beter op ons afval letten. Dat betekend beter afval scheiden, maar ook minder afval creëren. Het verbieden van plastic wegwerpproducten en meer gaan werken met een circulaire economie zijn daar twee goede voorbeelden van. Ook als u gaat klussen en kiest voor een afvalcontainer huren bij ons, bent u afval aan het scheiden wat recyclen gemakkelijker maakt. Met een container huren draagt u dus ook al een steentje bij aan een beter milieu en klimaat. Er zijn tegenwoordig steeds meer innovatieve ideeën om de hoeveelheid afval te verminderen. Om de zoveel tijd zetten we deze dan ook graag in het zonnetje in onze nieuwsrubriek. Deze keer is dat Liza Simons, projectmanager Agro bij Innovatiehuis De Peel.

Bekijk meer

Extra voordelig uw bouw- en sloopafval afvoeren

04 jul 2019

Wanneer u gaat bouwen, slopen of grootst gaat opruimen heeft u te maken met veel verschillende afvalstromen. U kunt bij ons een afvalcontainer huren voor verschillende afvalstromen, maar als u bij bijvoorbeeld een sloop te maken heeft met veel verschillende afvalstromen, is het niet altijd even gemakkelijk om alles te scheiden. Gelukkig is daar een oplossing voor. U kunt namelijk een container huren voor bouw- en sloopafval. In deze container mag al het afval wat vrij komt bij een verbouwing en sloop. Deze maand kunt u deze container huren tegen een extra voordelige prijs. Omdat de container de aanbieding van de maand is, heeft u een goedkope container voor al uw afval op de stoep staan.

Bekijk meer

Zand als afval

13 jun 2019

De zomer staat voor de deur en dit betekend dat veel mensen beginnen aan het zomerklaar maken van de tuin. Het weghalen van onkruid en het planten van nieuwe struiken zijn geen grote klussen, maar misschien gaat u het iets groter aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een fundering voor een tuinhuis of het plaatsen van een zwembad. Bij deze klussen komt u met een hoop grond te zitten waar u zo gemakkelijk mogelijk weer vanaf wilt. Toch is zand als afval lastiger dan u denkt.

Bekijk meer

Wat doet u met uw oude vloer ?

24 mei 2019

Ooit moet het er dan toch echt van komen, het leggen van een nieuwe vloer. Een vloer kan niet eeuwig mee gaan en daarom is het bij kliklaminaat na ongeveer 20 jaar slim om te investeren in een nieuwe vloer. Vooral laminaat met v-groeven worden na die periode extra kwetsbaar en is de kans groot dat er stukken afbreken.

Bekijk meer

Wat mag er wel en niet in onze afvalcontainers?

06 mei 2019

Wanneer u bij een grote klus over verbouwing kiest voor een afvalcontainer huren, kiest u vooral voor gemak. Het afval wat vrij komt tijdens het klussen gaat in de goedkope container en wij handelen de rest voor u af. Uiteraard moet u tijdens het bestellen van de container rekening houden met het soort container en de grootte. Voor verschillende afvalstromen hebben we verschillende containers. Dit is niet alleen goed voor het sorteren van het afval, maar ook nog eens voor uw portemonnee. Een container voor groenafval is bijvoorbeeld een goedkope container en kan dus flink wat kosten besparen.

Bekijk meer

Kunt u een boete krijgen bij het verkeerd scheiden van afval?

29 apr 2019

Het is belangrijk dat u uw afval goed scheidt. Wanneer verschillende afvalstromen goed gescheiden worden, is het makkelijker om bepaalde materialen te recyclen. Er is tegenwoordig veel aandacht voor het hergebruiken van bijvoorbeeld glas en plastic. Het is belangrijk dat deze materialen gerecycled worden omdat het schade aan de natuur aanbrengt als het daar terecht komt als zwerfvuil. Voor het dumpen van afval kunt u natuurlijk een flinke boete krijgen, maar ook op het verkeerd scheiden van afval staat een boete.

Bekijk meer

Maak uw tuin zomerklaar !

04 apr 2019

De klok staat weer op de zomertijd en de temperatuur wordt steeds hoger. De zomer staat dus weer voor de deur. De start van de zomer is ook de start van het klusseizoen. Het is namelijk een stuk fijner om te klussen als het droog en wat warmer is in plaats van dat het staat te vriezen en het sneeuwt. De tuin is vaak een van de plekken waar geklust gaat worden net voor de zomer begint. Wij geven u alvast een aantal handige tips.

Bekijk meer

Het verbranden van afval is verleden tijd

08 mrt 2019

Tegenwoordig is het milieu een belangrijk item in onze samenleving. We moeten beter om gaan met onze natuur en slimmer omgaan met het afval wat we als mens produceren. Er komen daarom steeds meer maatregelen om de hoeveelheid afval te bepreken. Denk bijvoorbeeld aan de ban op plastic vanuit de Europese Unie. Uiteraard zal er altijd afval bestaan, zaak is om slim met dat afval om te gaan.

Bekijk meer

Het dumpen van afval levert flinke boetes op!

11 feb 2019

We horen steeds vaker berichten in het nieuws voorbij komen van grote afvaldumpingen in Nederland. Het gaat hierbij vaak om drugsafval wat in het bos wordt gedumpt. Vaak is het zo dat het bij dumpingen van drugsafval gaat om gevaarlijke stoffen die schade aanbrengen aan de natuur. Naast deze dumpingen van een groot kaliber, komt het ook steeds vaker voor dat mensen hun gewone afval of afval wat ze na een verbouwing overhouden dumpen.

Er zijn een aantal websites die meldingen bijhouden van alvaldumpingen. Daarin zien we dat er ook steeds meer kleine dumpingen worden gedaan in de polder of bossen. Afval dumpen wordt dus niet alleen gedaan door criminelen, maar ook de onschuldige burgers die af en toe een zak achterlaten. Wanneer u dit doet kunt u zomaar een flinke boete oplopen.

Bekijk meer